top of page

Viatge de dones a Ojai, Califòrnia

-inici primavera 2020-

Natura, Yoga i Transformació

SÒNIA ISART 

 

La manera de ser de la Sònia és una invitació a restar dins nostre en profunditat. El seu estil d'ensenyament ric i textural, i l'exploració que fa dels paisatges interiors, ens porten a una experiència sensual de tot el que està passant. La Sònia demostra una rara habilitat per fer una autoindagació rigorosa i valenta. La seva ofrena vibra amb una tendra vulnerabilitat.

Amb la voluntat de continuar amb la indagació que els antics yogis proposaven (Ko Ham: Qui soc?), va crear Nomad Yoga el 2011, permetent que els paisatges del mónla guiessin en aquest recerca, i la portessin cap a una práctica més viva I iintuïtiva. Ojai és un dels seus llocs habituals de treball i inspiració, juntament amb el Marroc, i el seu estimat Empordà, on hi té l'estudi.

KIRA SLOANE 

 

La Kira Sloane agraeix tots els mestres i les ensenyances que han sigut generosament compartits amb ella.  Fascinada per les oportunitats que sorgeixen en relació, amb un mateix i els altres, l'estil d'ensenyança de la Kira ha evolucionat per ajudar a cultivar una comprensió de la practicitat i necessitat global de l'Auto Amor (Self Love). 

Amb especial interès pels corrents subtils, el seu estil d'ensenyament posa èmfasis en sintonitzar amb l'aliniació dins el propi cor. 

Del 2002 al 2015, va ser la Mare Lloba de  l'estudi de Yoga Lulu Bandha's i l'amfitriona de  l'International Ojai Yoga Crib. Actualment viatja i ensenya internacionalment  i és la Presidenta de Yoga Anytime.

SARA McCRACKEN

 

Mentre cursava el seu Master en Somatic Psychology a l'Universitat de Naropa la Sara va descobrir  la Wilderness Therapy (Teràpia natural) i començà a incorporar-la a la seva vida. La natura ha estat sempre el mestre més valuós per la Sara, un mirall per tot allò que passa dins nostre. 

Va començar a facilitar grups de dones fa 30 anys. Aporta una connexió profunda amb el món natural,  gràcies el seu amor i coneixement per les plantes, la seva habilitat per crear espais inviolables i la seva passió per empoderar dones en aquesta aventura. Treballa com a mentora en la natura per Ventura Wild, Once Upon a Watershed i com a guia de Vision Quest amb el clan Condor i passa la major part del seu temps explorant la natura dels voltants d'Ojai.

JULIA BERKELEY

 

Una vida de viatges i exploració, ha dotat la Julia amb la comprensió que tots els camins porten a una presència que tot ho engloba i que rau dins del cor. 

Ja sigui bé dansant, cantant o a l'estora de yoga, la Julia et convida, aquí i ara, a restar en el teu veritable Jo, que sempre està a punt, i és complet i perfecte.  

Quan tenia 29 anys va començar a meditar diàriament i aquesta pràctica va canviar la seva vida, guiant-la cap a la sancació i el retrobament amb ella mateixa.  

La Julia ha estudiat sanació xamànica i energètica, meditació, EFT, soul care, Re-connective Healing, Flors essencials Australianes i dansa Kundalini entre d'altres.

ss_7284_2579399_3-2.png

només 2.000€ + vols, reserva la teva plaça avui

Fa uns quants anys vaig fer un viatge per carretera per la costa oest de Nord Amèrica, des de British Columbia (Canadà) per Oregon i Califòrnia (EEUU), i fins a Baja California (Mèxic). A Califòrnia em vaig parar a Ojai  que és el lloc que Kirshanmurti, el gran filòsof indi que va introduir les ensenyances orientals sobre la naturalesa de la ment a Occident, escollí per establir-se quan no era a l'Índia. La bellesa d'Ojai, l'harmonia i la força del paisatge, probablement van atraure Kirshnamurti a Ojai, i molts hi van arribar per sentir-lo parlar. 

Avui dia, Ojai és bressol d'escoles de yoga, centres de meditació i retirs, però a Ojai hom hi troba també escoles lliures i en la natura per infants i adolescents, comunitats intencionals, cercles de compartir basats en les tradicions dels inidis nordamericans i molt més.

 

Per algú interessat en la recerca interior, Ojai és un gran rebost de mestres, sanghas (comunitat de practicants) i diversitat de disciplines. I a més a més el paisatge és bonic i inspirador i la gent que hi viuen son acollidors i amables.

 

Quan vaig arribar a Ojai per primer cop em vaig apuntar de seguida a un parell de tallers amb la Kira Sloane, principal motiu pel qual havia decidit anar a Ojai. En aquell moment la Kira tenia un estudi de yoga al centre (Lulu Bandha's), amb el lema Good Old fashioned Yoga (Fantàstic!). Després d'aquella primera vegada he tornat  i tornat a Ojai, per més ensenyances, fins i tot després que la Kira tanqués l'estudi i l'Alana Mitnik, deixeble seva, obrís al mateix lloc l'Ojai Yoga Shala, que serà el nostre centre de yoga de referència durant el temps que compartirem juntes.

 

A Ojai, de seguida hi vaig conèixer també la Sara McCracken i el seu marit, en Robert Porter. Es va establir una connexió immediata, i recordo que ens van enviar a mi i al meu company en aquell moment, a fer una excurssió fins les termes del Sespe (tenda i sacs inclosos), oferint-me aquesta immersió en la naturalesa de la zona. També em van convidar en visites posteriors, a cercles per compartir, basats en les tradicions dels nadius nordamericans. I han esdevingut grans amics i els meus hostes cada vegada que vaig a Ojai. 

 

La Julia Berkeley era també una de les professores de yoga de l'estudi de la Kira, Lulu Bhanda's, amb qui vaig connectar personalment però també a través de les seves classes de dansa i els kirtan, i va esdevenir part de la meva sangha a Ojai, juntament amb tants altres homes i dones meravellosos que em van inspirar i em van fer sentir a casa. 

 

Amb aquest viatge Natura, Yoga i Transformació vull compartir amb vosaltres aquest lloc i donar-vos l'oportunitat de viure algunes pràctiques de recerca interior i connexió amb la natura, amb la guia d'aquestes tres dones per qui tinc un lloc especial al meu cor. Hi ha però, molts altres homes i dones a Ojai per qui sento gran afecte i admiració i espero que tindreu també l'oportunitat de conèixe'ls. I que vosaltres també, marxareu d'Ojai amb un gran sensació de connexió amb vosaltres mateixes, amb la natura i amb la comunitat.

 

Sònia Isart, Fuerteventura, febrer 2019.

bottom of page