Estudi de Yoga del Portitxol (Hostal Empúries)

Classes regulars d'abril a octubre

 

Trobar el rerefons adequat per la pràctica de yoga ha esdevingut quelcom natural per mi, i a casa vaig trobar el lloc perfecte per situar-hi el meu estudi a l'aire lliure. En una plataforma de fusta al mig del jardí de plantes aromàtiques i mediterrànies de l'Hostal Empúries. Un hotelet sostensible que es troba a la bonica Platja del Portitxol de l'Escala. I aquí faig diverses classes setmanals tant en català com en anglès o castellà, inspirada per la natura preciosa que m'envolta. Segueix l'enllaç  per veure les classes d'aquesta setmana i simplement presenta't a classe o posa't en contacte amb mi si vols més informació.

Adreça de l'estudi: Hostal Empúries. Platja del Portitxol, l'Escala (Girona).

Horari de primavera  (degut a la pandèmia de COVID-19 les classes de primavera no es podran dur a terme). 

Horari d'estiu  (a partir del 12 de Juliol)

Dimarts 9.30-11.00

Dimecres 19.00-20.30

Dijous 9.30-11.00

Divendres 19.00-20.30

Diumenge 9.00-10.30

*Per aquesta temporada d'estiu haurem de reduir l'aforament per la pràctica a la nostra plataforma exterior, al nostre estudi de yoga a l'aire lliure, i complir amb les noves regulacions de seguretat. 5 places estaran disponibles anticipadament previ pagament i reserva al compte de Paypal sonia@nomadyoga.cat indicant nom i data de la classe. La resta de places disponibles es donaran per estricte ordre d'arribada, per tant, vine d'hora :))

Si haguessis comprat un abonament, pots reservar la teva classe simplement enviant un whatsapp al 606413025 indicant nom i data de classe (se't reservarà la plaça i se't descomptarà la classe del teu abonament encara que no t'hi presentis).

Quan reserves una plaça tens tot i així l'obligació d'arribar a l'hora per tal de conservar-la.

Si veiéssim que l'horari ofert no és suficient per absorvir la demanda podríem augmentar l'oferta de classes en altres horaris.

Sisplau, intenta portar la teva estora i altres elements que necessitis, manteta, coixí, blocs. En el cas que no tinguis estora i en necessitis t'en podrem deixar una de l'estudi i ens assegurarem de rentar-la quan l'hagis fet servir. No tindrem ni mantes ni blocs disponibles però.

Horari de tardor  (del 14 de setembre al 18 d'octubre)

Dijous 9.30-11.00

Divendres 19.00-20.30

Diumenge 9.00-10.30

Preus:

Una classe. 15€ 

Abonament 5 classes. 65€ 

Abonament 10 classes. 115€

Abonament 15 classes. 157,5€

Abonament 20 classes. 180€ 

*Els abonaments son vàlids fins a final de temporada, possiblement fins el 18 d'octubre del 2020.

  • White Facebook Icon