On van els yoguis/inis nòmades?

En tant que yoguinis nòmada viatjo pel món per trobar llocs sagrats on la natura ens inspira, i també on poder tenir un sentit de comunitat o sangha. I quan trobo aquests llocs, te'ls ofereixo a tu, perquè els gaudeixis, per aprofundir en la teva pràctica i augmentar el nivell de felicitat de la teva vida. Ja sigui en format retir, o vacances amb yoga, en viatges espirituals, en els estudis de yoga més bonics que pugui trobar o en llocs on es donen les condicions per progressar en l'aprenentatge. 

Nomad Sònia

Find Out Where Am I Going Next >

Els llocs de la Sònia:

El Marroc. Terra de llum que va fer de mi una veritable nòmada

Al Marroc, hom se sent empès a moure's lentament, observar i absorvir-ho tot. La llum d'aquest lloc, els colors i l'escalfor de la gent, tot plegat és una invitació a restar en el moment present i gaudir del plaer senzill de compartir uns moments amb aquells que es creuen en el teu camí i viure-ho tot amb plenitud. Al Marroc, jo practico yoga i faig massatge tailandès i continuo en la recerca de llocs bonics, autèntics i no-massificats per que tu hi vinguis en les teves vacances amb yoga i puguis sentir la màgia. 

Aquestes son les nostres aventures marroquines per la tardor-hivern 2018/2019

Califòrnia. On trobo mestres i sangha per tot arreu

Califòrnia,  i en concret la població d'Ojai, ha esdevingut per mi font de mestres en el meu camí espiritual. Allà hi trobo tot tipus de mestres, yoguis  vells  i savis, professors de yoga coratjosos, homes i dones sensibles, xamans d'avui dia i ballarines espirituals, esperits lliures de tot tipus i una ingenuïtat i frescor ben interessants i ben diferent dels caràcters europeus, i que em permet establir un altre tipus de connexió i relacions. A Califòrnia hi he fet amics de vida en un obrir i tancar d'ulls, i llavors m'he adonat que aquests amics eren també grans mestres. I és per tot això que hi torno una vegada i una altra, per rebre més ensenyances i comparatir amb amics i comunitat. I per descomptat per gaudir dels seus paisatges i vida salvatge.  

Viatge de dones a Ojai, California. Natura, Yoga i Transformació. 2020

Costa Brava. La màgica costa de l'Empordà. On em vaig iniciar en el camí del yoga

Quan estava buscant un lloc perquè fos el meu camp base, el lloc on tornar després dels meus viatges, l'Empordà em va ateure de seguida, epl mar i la seva costa espectacular i per l'interior rustic i rural, de poblets petits i paisatges abastables.

El paisatge de l'Alt Empordà i la seva costa em tenen fascinada, m'hi sento a gust, acollida, a casa. Aquí hi vaig començar el meu camí ensenyant yoga i fent massatge tailandès, i aquí hi he muntat l'estudi a l'aire lliure i també hi he desenvolupat diversos programes al llarg dels anys, des de cursos intensius a retirs o vacances amb yoga, tallers temàtics i classes regulars.

Troba els nostres programes de formació

Mira quines son les nostres aventures i experiències per la primavera-estiu

  • White Facebook Icon