top of page

On van els yoguis/inis nòmades?

"Una persona que no ocupa ni aquest lloc ni aquell -físicament o intel.lectualment- pot sentir-se insegura, però aquest és el preu de ser lliure i estar viva".

L'ànima peregrina. Ravi Ravindra.

Nomad Sònia

Descobreix Quin És el Proper Destí >

sònia_vista_per_kirsty.jpg

me'n vaig a explorar la costa sud de la Península de Tarifa a Sagres: quan trobi el lloc ideal pel nostre retir us aviso

Els llocs de la Sònia:

IMG_20200324_074120_158_edited.jpg

EL PERÚ. La inspiració de l'oceà Pacífic transformada en vídeos de yoga.

La màgica costa desèrtica del Perú, és seu d'onades perfectes i petits poblets que encara viuen d'una manera o altra del mar. Alguns d'aquests llocs tenen l'energia especial que hom troba en llocs d'escassedat de vegetació. Sense verd al voltant l'experiència del lloc és crua però hospitalària, embolcallant...Aquí no hi ha distraccions, només dos colors i tots els seus tons, el blau i l'ocre. I hom gaudeix de la connexió més simple de totes. la que pots sentir amb el paisatge que t'envolta i t'absorveix. Al meu lloc del Perú a la costa Pacífica, onades llargues i que no paren mai, mantenen la ment absorta i l'esperit alegre i en pau.

Les Sèries de yoga del Pacífic es van crear a Chicama, i son testimoni de la connexió que tinc amb aquest lloc de la terra

IMG_0082.JPG

CALIFÒRNIA. On trobo mestres i sangha per tot arreu

Califòrnia,  i en concret la població d'Ojai, ha esdevingut per mi font de mestres en el meu camí espiritual. Allà hi trobo tot tipus de mestres, yoguis  vells  i savis, professors de yoga coratjosos, homes i dones sensibles, xamans d'avui dia i ballarines espirituals, esperits lliures de tot tipus i una ingenuïtat i frescor ben interessants i ben diferent dels caràcters europeus, i que em permet establir un altre tipus de connexió i relacions. A Califòrnia hi he fet amics de vida en un obrir i tancar d'ulls, i llavors m'he adonat que aquests amics eren també grans mestres. I és per tot això que hi torno una vegada i una altra, per rebre més ensenyances i comparatir amb amics i comunitat. I per descomptat per gaudir dels seus paisatges i vida salvatge.  

Viatge de dones a Ojai, California. Natura, Yoga i Transformació. 2022

IMG_20180204_173822_515.jpg

EL MARROC. Terra de llum que va fer de mi una veritable nòmada

Al Marroc, hom se sent empès a moure's lentament, observar i absorvir-ho tot. La llum d'aquest lloc, els colors i l'escalfor de la gent, tot plegat és una invitació a restar en el moment present i gaudir del plaer senzill de compartir uns moments amb aquells que es creuen en el teu camí i viure-ho tot amb plenitud. Al Marroc, jo practico yoga i faig massatge tailandès i continuo en la recerca de llocs bonics, autèntics i no-massificats per que tu hi vinguis en les teves vacances amb yoga i puguis sentir la màgia.

cap a cala estreta.jpg

COSTA BRAVA. La màgica costa de l'Empordà on em vaig iniciar en el camí del yoga

Quan estava buscant un lloc perquè fos el meu camp base, el lloc on tornar després dels meus viatges, l'Empordà em va ateure de seguida, epl mar i la seva costa espectacular i per l'interior rustic i rural, de poblets petits i paisatges abastables.

El paisatge de l'Alt Empordà i la seva costa em tenen fascinada, m'hi sento a gust, acollida, a casa. Aquí hi vaig començar el meu camí ensenyant yoga i fent massatge tailandès, i aquí hi he muntat l'estudi a l'aire lliure i també hi he desenvolupat diversos programes al llarg dels anys, des de cursos intensius a retirs o vacances amb yoga, tallers temàtics i classes regulars.

Troba els nostres programes de formació

Mira quines son les nostres aventures i experiències per la primavera-estiu

bottom of page