Tallers d'estiu

1.png
2.png

Una de les grans dificultats de la pràctica de yoga és mantenir l'acció, l'esforç, l'estructura de les postures i el dinamisme de les sessions, i alhora fer-ho sense crear tensions innecessàries i utilitzant el mínim d'energia a la recerca de la màxima eficiència. Sovint la comprensió del concepte de relaxació dinàmica se'ns escapa, però en canvi tots hem viscut l'experiència de sentir músics o veure esportistes entrar en aquest espai on tot flueix amb la màxima harmonia i malgrat la dificultat d'allò que executen el seu esperit està totalment relaxat, totalment absort en allò que estan fent. Aquest tipus d'absorció o contemplació és la que cerquem quan practiquem yoga, per molt física que la pràctica sigui. I això requereix entendre que la relaxació no és només passiva sinó que pot ser també dinàmica. Això sí, si no som capaços d'entrar en relaxació passiva difícilment podrem atényer la relaxació dinàmica que la pràctica d'asanes ens suggereix. 

 

El trobo un aspecte fascinant de la pràctica i per això enguany dedicarem tots els tallers d'estiu a desgranar i explorar aquestes pràctiques i conceptes. 

 

Però ja sabeu que a Nomad Yoga una pràctica mai és igual que la següent i que en tot allò que ofereixo i en la línia de les pràctiques nòmades, hi ha un bona part d'improvisació basada en la intuïció d'allò que el moment demani; o sigui que cada taller segur segur que serà ben diferent de l'anterior i per tant pots venir a tots tres tallers i t'asseguro que seran tres experiències ben diferenciades. 

 

Si vols gaudir de fer aquesta exploració amb mi escriu-me per reservar la teva plaça sonia@nomadyoga.cat