Tallers d'estiu: Hatha Kriya Yoga

4.png
3.png
2.png
1.png

Kriya yoga segons els  Yoga sutras de Patanjali , sutra 2.1, el primer sutra de la sadhana pada (la pràctica) és:

 tapas (auto-disciplina)

 svadhyaya (auto-estudi)

 i ishvara pranidhana (entrega al jo superior).

En aquest temps junts explorarem com trobar l'esforç adequat, entenent de què ha d'estar feta aquesta auto-disciplina. Explorarem també l'auto-estudi, com refinar la nostra percepció i consciència del món intern amb una visió clara i una ment equànime, sense aferraments ni desitjos, simplement la pura comprensió i experiència d'allò que és. I farem honor al vot de dedicar la pràctica a ishvara (el mestre intern, la guia interior): que podem anomenar intuïció i que ens inspira.

Els tallers se centraran en un d'aquests aspectes essencials de l'activitat del yoga (Kriya Yoga):

ATENCIÓ/CONSCIÈNCIA, cultivar l'atenció, la concentració i la consciència per practicar l'auto-estudi (el cos com a terreny primordial del coneixement).

NOUS HÀBITS, trencar amb vells patrons per mitjà de l'esforç adequat (tapas), i entendre de quina manera la resistència opera.

INTUÏCIÓ, escoltar atentament dins nostre i confiar en aquesta veu interior que ens guia, aprenent a entregar-nos al jo superior.

ACTITUD, la mare de tot canvi, escollir l'actitud que ens ha de permetre aquesta transformació que tan desitgem i que ens mereixem.

 

Ens prendrem un temps per entendre i reflexionar sobre els conceptes filosòfics per aplicar-los després en una llarga sessió d'asanes.

Si vols gaudir d'questa exploració amb mi, reserva la teva plaça a sonia@nomadyoga.cat

Preus:

1 sessió- 25€

2 sessions- 45€

3 sessions- 60€

4 sessions- 80€